Exclusieve thee
Welkom bij Exclusivithee, waar wij met zorg een assortiment van meer dan 200 soorten thee hebben. Oprichter Wendy Gaurié is thee expert, matcha liefhebber, sommelier en register vinoloog. Geboren in Frankrijk, het land van geur, smaak en inspiratie waar de mooiste producten vandaan komen zols parfums, chocolade, kleding en thee!
 
Het is begonnen in Le Marais, waar ik jaren geleden in het restaurant van mijn neef, bij het dessert, de lekkerste thee kreeg die ik ooit had gedronken. De thee was zo rijk van smaak, zo elegant en zonder een bittere smaak! De Mariage Frères thee, zit in Le Marais. Ik, en menig ander theeliefhebber en kenner, wilde na jarenlang diverse theemerken te hebben geproefd, nooit meer andere thee.

Kwaliteitsproducten
En zo ben ik vol trots en passie begonnen met Exclusivithee. Ik wilde de charme van thee met iedereen delen. Ik wil iedereen al het mooie van thee laten ervaren, en in laten zien dat het veel meer is dan een supermarktthee.
Wij importeren direct de exclusieve thee van Mariage Frères, de champagne onder de theesoorten. Als register vinoloog ruik en proef ik uiterst zorgvuldig aan elke thee. De theesoorten komen uit vele landen zoals, onder meer, China, Japan en Indonesië.

Graag laten wij jou de thee en delicatessen proeven tijdens een thee proeverij in Leiden of op locatie, of onder het genot van een kop thee in de winkel waar wij je graag ontvangen. Of natuurlijk gewoon bij jou thuis, via de webshop!

Tevens hebben wij prachtige pure thee & melanges van Le Parti du Thé. Sinds kort hebben wij ook thee van L'Infuseur die heerlijke kruidenblends creëert. Naast thee hebben we ook de ambachtelijke chocolade van Le Chocolat des Français uit Parijs, Original Beans chocolade, CanaSuc suiker uit Parijs, theepotten en accessoires van Bredemeijer, Viva Scandinavia, Mariage Frères en nog veel meer.
Kom langs in onze winkel op de Botermarkt 11, Leiden
of shop online.
 
Team Exclusivithee
Wendy, Yu, Ylva, Evita en Mika