Garantie
Wij adviseren onze klanten om alle artikelen binnen veertien dagen te controleren. Controleer de geleverde hoeveelheid en de kwaliteit van het artikel. Als er iets niet in orde is, stuur dan een e-mail naar info@exclusivithee.nl om uit te leggen wat het probleem is. Indien u het product moet retourneren, ontvangt u van ons een retouretiket. Houd er rekening mee dat de garantie vervalt als het product een defect vertoont dat wordt veroorzaakt door oneigenlijk gebruik als u of anderen wijzigingen aan het product hebben aangebracht of geprobeerd hebben aan te brengen of het product hebben gebruikt op een manier waarvoor het artikel niet bedoeld is.

Na de periode van veertien dagen geven wij twee maanden garantie op de kwaliteit van het product. Als er binnen deze periode een probleem is met het product, stuur dan een e-mail naar info@exclusivithee.nl. Wij zorgen dan voor een passende oplossing.

Houd er nogmaals rekening mee dat de garantie vervalt als het product een defect vertoont dat wordt veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, als u of anderen wijzigingen aan het product hebben aangebracht of geprobeerd hebben aan te brengen of het product hebben gebruikt op een manier waarvoor het artikel niet bedoeld is.