5 tips om het thuis blijven leuker te maken

5 tips om het thuis blijven leuker te maken!

1) Neem de tijd... Dit is het perfecte moment om een nieuw ochtendritueel te creëren. Wij volgen momenteel de online lessen van Alo Yoga, die in New York City zit. Na ons bezoek aan New York afgelopen januari is dit het perfecte moment om dit eindelijk in ons leven te kunnen toepassen! Ontbijt bewust! Kies bijvoorbeeld met meer zorg een speciale ontbijt thee die bij je stemming past.

Voor een dynamisch ontbijt:

-Fuji Yama, een Japanse biologische pure groene thee die van hoog gelegen theeplantage komt van Mount Fuji. Rijk aan Vitamine C en anti oxidanten.

Voor een Frans ontbijt:

-Matin Parisien: net nieuw toegevoegd aan ons assortiment. Een heerlijke blend van zwarte & groene thee die speciaal gecreëerd is voor het bezoek van Queen Elizabeth aan Parijs. Heerlijke notities van citrus, sinaasappel een gastonomische thee die je ook tijdens de lunch kunt drinken.

- Paris Breakfast: een flamboyante blend van zwarte en groene thee met geweldige citrustonen en zachte vanille. Je waant je in Parijs, op een zonnig terras met een versgebakken croissant.

Onze persoonlijke favorieten zijn French Breakfast tea, gemaakt van Yunnan Impérial golden tea. Een elegante, hint van vanille, verfijnde en volle blend die we 's ochtends en in het weekend veel drinken. Uitstekend bij croissant, pannenkoeken.

Voor een vrolijke ontbijt thee, die je meeneemt op reis:

-Shanghai Breakfast: een bijzondere blend van oolong thee, gember, jasmijn bloemen, chrysanten, en warme kruiden.

Russian Breakfast: een blend speciaal gecreëerd voor de Russische theedrinkers. Een Indiase thee met een hint van bergamot.

Liever een traditioneel ontbijt?

Breakfast Earl Grey: is een heerlijke Ceylon thee van een theeplantage uit Newara, Sri Lanka. Een volle, geraffineerde zwarte thee met het heerlijke aroma van bergamot.

English Breakfast: voor de traditionele theedrinkers onder ons, en diegenen die van een vollere, sterke zwarte thee houden zonder dat deze bittere tonen heeft! Mag ook met een scheutje melk, ook heerlijk bij toast met marmelade.

Darjeeling Master: deze heerlijke Darjeeling thee worden gemaakt van first en second flush thee van goede theeplantages uit Darjeeling, India die een heerlijk aroma heeft, een verfijnde smaak en die past bij diverse gerechten in de ochtend, middag, en zelfs bij een pittige Indiase curry.

2) Probeer nieuwe recepten! Je kunt ook thee gebruiken om heerlijke gerechten te maken. Thé Vert Marco Polo is een zachte, bloemige en fruitige thee die je kunt gebruiken om een ​​vinaigrette te maken. Lune Rouge als basis voor een heerlijke saus met coquilles. Zie voor meer inspiratie voor 40 gerechten bereid met thee voor salades, vis, vlees, drankjes het kookboek met thee van Mariage Frères ''French Cuisine with Tea'' bij ons te koop via onze webshop voor € 27,-. 3) Neem samen met je partner, vriend of familie een theepauze. Het is altijd theetijd! Probeer bijvoorbeeld een van onze lente thee tips! Zo is Bouddha Blue een ontspannende groene thee met korenbloemen een heerlijke zachte groene thee, je voelt je direct zen.

Wat dacht je van Japanse groene thee met yuzu, zacht en lichtkruidig met een hint van citrus als Yuzu Temple. Yuzu Indigo is de nieuwe variant, heerlijke groene thee, verfrissend, indigo blauw door de vlinderbloemen. Of Thé Sur Le Nil, deze heerlijke blend van groene thee neemt je mee naar verre bestemmingen, met vergeten citrus vruchten, bloemen, en specerijen.

4) Zorg goed voor jezelf! Hergebruik je kruidentheezakjes, b.v. Dream Tea, Chamomilla de wilde kamille thee, of Feel Good bio van Le Parti du Thé en leg het zakje 1 uur in de koelkast. Laat het 10 minuten op je ogen liggen als oogmasker. Het helpt te ontspannen en heeft een positieve invloed op je bloedcirculatie. 5) Maak je eigen bar! Je kunt een Franse lente thee zetten als Sakura Sakura! van Mariage Frères. Deze fantastische Japanse groene thee is al jaren één van de beste verkochte thee wereldwijd. De biologische Japanse groene thee met kersenbloesem die bloemig en zacht van smaak is. Je kunt deze iets sterker zetten, voeg er wat ijsklontjes aan toe, en bloemen, of een paar blaadjes munt of fruit voor de jonge theedrinkers. Ga er lekker voor zitten, als de zon schijnt in de zon binnen, op je balkon of in je tuin.

Je voelt je koninklijk. We hebben ook Samouraï thee van Le Parti du Thé die iets meer groene thee bevat, en grassig ruikt. 100 gram € 7,50, stuur een mail en we sturen het vandaag naar je toe. Blijf thuis en creëer een positieve mindset!

5tipsomthuisblijvenleukertemakenCoronaCovid19NewsStayhomeTips